Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Snabb leverans 1-3 arbetsdagar med DHL

Om Oss

Hos Saltskär hittar du snygga och stilrena posters med inspiration från skärgårdslivet. Vi älskar allt som västkusten har att erbjuda och tar inspiration från hav, natur, djur och båtliv.

Med våra fina posters kan du med enkla medel få in skärgårdsmiljön i ditt egna hem och återskapa känslan av kobbar och skär, fisk och skaldjur, vågor och hav. Våra västkustinspirerade posters passa perfekt i såväl vardagsrummet och köket som i sommarstugan och sjöboden. 

Att skapa unika motiv kräver både talang och tålamod. Som tur är har vi ett gäng fantastiskt duktiga designers som målar detaljrika illustrationer för hand där varje motiv tar flera timmar att skapa. Alla illustrationer scannas sedan noggrant in och trycks på ett tjockt kvalitetspapper med en matt yta, vilket gör dem reptåliga, minimerar glans, och ger ett stilrent intryck.

Vi vet vilken känsla tavlor och posters bidrar med till ett hem. Med våra motiv på väggen har du alltid en närhet till skärgården oavsett om du bor på landet eller i storstan.

Vi älskar våra posters och ser fram emot att se några pryda väggarna i ditt hem!

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Har du en fysisk butik eller webbshop och vill sälja våra unika posters och prints? Vi är alltid på jakt efter nya grymma återförsäljare som delar samma passion kring design och heminredning som oss. Tveka inte att ta en kontakt via [email protected]

SAMMARBETA MED OSS

Är du en influenser eller kanske driver en blogg och vill samarbeta med oss? Intresserad av en win-win situation som gynnar både er, oss och våra kunder? Tveka inte att höra av dig så ser vi hur vi tillsammans kan skapa något riktigt bra.

KONTAKTA OSS

För alla ärenden går det bra att kontakta oss via vårt formulär HÄR eller via mail: [email protected]. Självklart går det också bra att kontakta oss via våra sociala medier. 

Vi finns på Instagram och Facebook med användarnamn @saltskardesign 

Mvh 

Team Saltskär

Ps. Vill du synas i vårt Instagramflöde? Ta en bild av din Saltskär poster och tagga oss med #saltskardesign.